feber...........

Hatar den här skiten när ska det få sitt slut. Nu har febern startat igång, kan inte ens somna utan att vakna upp 5 min senare av mardrömmar. Drömmer att jag blir mördad om och om igen på hundra olika sätt.

aj.

'

hade sångafton ikväll

har fått tillbaka lusten till livet.

vill ha mer av de här stunderna Nu.



helg asså.

Är så trött att jag knappt kan öppna ögonen. 4,5 timmars träning igår asså, DAMN. 1 timme yoga, 1 timme latin aerobics, 1 timme dansträning med paulo med lyft och allt, och sen 1 o en halv timme gym med Paulo. Vilket betyder att det inte finns en sec för vila utan att man kör fullt ös. Haha. Men shit känns jäävligt bra nu ändå! Minus att jag knappt kan röra mig av all stretching och träning igår. Av alla bryggor och lyft vi gjorde igår har jag en riktig jävla pain i korsryggen. Hursom. Igår kväll hängde jag med the one and only Nils Fhors hemma hos hans bror och hade supertrevligt. Hängde med Nils och hans pojkvän i fredags också och hade värsta Madonna- night marathon. Kollade på dokumentärer om henne osv osv, ASNICE. Hon är verkligen en mycket mer av artist än vad jag nånsin skulle kunna föreställa mig.
För övrigt har jag fet ångest för allt plugg då jag inte är klar med svenskan och arret vi har i musikteori ska vi inte ens taala om. Sångafton på onsdag och har inte repat med bandet och Aksel är sjuk så han kanske inte ens kan kompa mig på trummor. FFFan.

mörker

HATAR MÖRKER. Känner mig helt deprimerad över att det är helt kolsvart ute och klockan är inte ens 7.
Vad är detta?! Jag vill bara inte inse att det blir vinter nu. Nej för det finns typ ingen höst, man tycker att det först är sommar och sen blundar man för ett ögonblick och så är det snö på marken. Och inte fan försvinner det inte förrän ett halvår senare. Nej jag är så sjukt depp över allt det här! Och så är det ALLTID mest plugg på vintern. Som att eftersom vi redan dör så kan vi väl ta och dö lite till. Hatar höstterminen. Right now i'm such a hater.
För övrigt har jag andra frustrationer som tillex: Tappat mitt enda bankkort så nu lever jag på mina ynka kontanter resten av veckan typ, har inte tid för all träning jag skulle vilja ha tid med, vill kunna spela mer fiol än jag gör, vill kunna spendera mer tid med mina systrar och familj, vill kunna sätta mig och skriva uppsatser rakt upp och ner utan problem, vill resa iväg, få sol och lite fräknar på näsan.
Och så vill jag ha en puss. nu.

varför blir jag sjuk hela tiden

kallsvettas, huvudvärk, magont. wtf
'
nej mamma jag är inte preggo.

iväg på cocktailparty

för att sammanfatta dagen har jag vaknat, tränat zouk, gymmat och nu ska jag iväg på cocktailparty hemma hos Helenaaa! Alla bruds kommer va där så det blir en riktig girlsnight. Slängde på mig en klänning från hm i all stress och nu måste jag gååååå!!! PUSS

RSS 2.0